Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game


Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist is the first Yu-Gi-Oh! game released for eighth-generation consoles, developed by Other Ocean Interactive and Published by Konami. The game featuring the storylines, characters, and decks from the original Yu-Gi-Oh! series up to Yu-Gi-Oh! Zexal.


Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game Info:

Complete All Yu-Gi-Oh! Series / Campaign
Unlock All Cards (7484/7484)


Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game Installation:

1. Back up your original save data, in case something wrong happen you can revert to your old data

2. Extract "Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game.rar" using WinRar

3. Copy the files to: "<Steam-folder>\userdata\<user-id>\480650\remote\"


Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game Download Link:
[post_ads]
password: mangacouncil


COMMENTS

BLOGGER: 56
  1. it gives only 7001 cards (Steam version) and I can use these cards, because limit (giant germs is only one, if you want to usd it, you need 3)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you need all DLCs to get all 7484 cards :o

      Delete
    2. How do you edit the steam version ?

      Delete
  2. gua Extract dia minta pass, emang pass nya apaan ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. udah gua tulis password nya di bawah tombol download,

      password:

      mangacouncil

      Delete
  3. bang ada patch yang buat video monsternya gitu ga? video monsternya soalnya dikit banget, cuman kartu" yang tertentu doang -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. nggak ada patch nya gan. cuma signature-card aja yang monster nya bisa keluar/ada animasi nya, kayak DMG nya Yugi & SD nya Yusei

      Delete
  4. om kalo post jangan versi bahasa inggris dong, gak ngerti gw :v

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya kalo pake bahasa jawa lebih banyak yang gak ngerti ntar :v

      Delete
  5. jelasin dong gan cara save nya sama cara load nya :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggal copy>paste>replace save game ini ke folder save yu-gi-oh! legacy of the duelist nya :3

      Delete
  6. Ada video monsternya ya? Gur main belum abis sih, tapi gak ada momsternya. Signature card sekalipun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. coba pake dark magician girl gan :v

      btw yang ada animasi 3d nya cuma kartu andalan karakter2 di anime nya aja

      Delete
  7. cuma buat game ori ya?
    saya pake bajakan gak ada direktorinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. enggak gan~

      coba cek di "C:\Program Files\Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist\Profile"

      Delete
    2. gan mau tanya untuk direktori di windows 8 apa yaa?
      soalnya saya pake game crack nih bingung nauruhnya dimana gan?
      terima kasih

      Delete
    3. sori gans gua punyanya win 7 & 10 doang >.<

      Delete
  8. gw bingung om, ini aja save data game nya gaada

    ReplyDelete
    Replies
    1. download save data nya dari sini, extract pake winrar
      habis itu copy>paste>replace hasil extract tadi ke folder save yugioh legacy of the duelist
      kalo kamu pake versi yang no steam, tempat save nya di: "C:\Program Files\Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist\Profile" :)

      Delete
  9. gw download di ocean game om, gaada save2an nya di game.

    ReplyDelete
  10. kalau dapet game nya download dan pas di ekstrak langsung main kira kira letak save game nya dimana min ?

    ReplyDelete
  11. gan cara gunain kartu card of destruction gmana ? soalx dia kartu forrbidden

    ReplyDelete
    Replies
    1. gak tau gans, gua pake nya dark magician & kartu dewa doang wkwk v:

      Delete
  12. Only one Giant Germ? :( There should be 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://1.bp.blogspot.com/-C0_0yvAW8UY/XRw1kmkkcDI/AAAAAAAAGG0/xwwOsGxSKcEykVljgx_v5xG_vdLyd8xcgCLcBGAs/s320/FB_IMG_1556189023246.jpg

      Delete
  13. Replies
    1. link still alive :|

      if you see 404 error page it's just a bug from safelink page. try one more time (from DOWNLOAD HERE button) it should work

      sorry for the inconvenience

      Delete
  14. yang penting udah dapat deck bujin...aku sudah bahagia

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa selipin dark magician 1 gan wkwk

      Delete
  15. Is this for xbox one as well?

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. link nya masih hidup semua gans. coba lagi o:

      Delete
  17. Gk ada tombol download atau password nya gan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada gans...

      password nya masih sama: mangacouncil

      Delete
  18. Hi,

    The link seems to be dead.
    Can you replace it?

    Thanks in advance,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiya, i just checked the link still safe and sound~

      you can bypass the safelink easily just by waiting a few seconds, the download link is the red button at the bottom of page^^

      Delete
  19. This doesnt work cause I dont have the folder. I didnt even got a yugioh remote folder. Pls help

    ReplyDelete
    Replies
    1. play the game until itz autosave atleast once, then the folder will be there~

      Delete
  20. gabisa di klik gan download nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. coba lagi gans, kemaren pas lagi ngebug website nya v:

      Delete
  21. what is the password for the archive file?

    ReplyDelete
    Replies
    1. password: mangacouncil

      https://1.bp.blogspot.com/-VDsO8QqNnw4/XcvWHZ1ef2I/AAAAAAAAG_E/WnjblNbuwgknscrz_PAiW7Um4VTdvIBigCLcBGAsYHQ/s320/............thinkingnep.jpg

      Delete
  22. bang,kalo kita pake save file yg ini, yg old save file (save file pribadi) bakal ilang/ ke replace ga bang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. di back up dulu gan save file yang lama (di copy ke folder laen), supaya gak ilang XD

      Delete

Name

Adobe Photoshop,3,Anime Wallpapers,21,Announcement,1,Atelier,5,BlazBlue,4,Daily Images,12,Digital Tutorials,10,Dragon Ball,6,Fate,2,Featured,21,Featured Anime Games,4,Featured Anime-Esque Games,6,Featured Posts,7,Guilty Gear,6,Hi-Speed Drawing Tutorial,5,How to Draw Manga,17,Hyper News,17,Hyperdimension Neptunia,9,Manga Studio,2,Naruto Shippuden,8,News,24,One Piece,4,Recent Updates,16,Recent Uploads,3,Saint Seiya,1,Save Game,202,Save Game Completed,173,Senran Kagura,7,Sword Art Online,5,Videos,7,Wallpapers,26,
ltr
item
Manga Council: Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Save Game, Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Unlock All Cards, Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist PC Steam Save Game
https://2.bp.blogspot.com/-QVQNsxaZAZk/WFrSt1vDVpI/AAAAAAAACRY/AqipnV5BrawUioi6gZFxVfAib7LWQuzLQCLcB/s640/yugioh-legacy-of-the-duelist-pc-save-game.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-QVQNsxaZAZk/WFrSt1vDVpI/AAAAAAAACRY/AqipnV5BrawUioi6gZFxVfAib7LWQuzLQCLcB/s72-c/yugioh-legacy-of-the-duelist-pc-save-game.jpg
Manga Council
https://mangacouncil.blogspot.com/2016/12/yu-gi-oh-legacy-of-duelist-save-game.html
https://mangacouncil.blogspot.com/
https://mangacouncil.blogspot.com/
https://mangacouncil.blogspot.com/2016/12/yu-gi-oh-legacy-of-duelist-save-game.html
true
251906471077320847
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy